Logo Cool After School
basketbal removebg preview

Gekwalificeerde pedagogische medewerkers met ieder een eigen specialisatie

Voor ieder kind wat wils!

Cool After School bestaat uit gekwalificeerde en professionele pedagogische medewerkers die elkaar goed aanvullen. Op die manier kunnen wij de beste opvang voor uw kind bieden. Hieronder kan u met hen kennismaken.

Logo Cool After School
tennisbal pdhkdrqqckijuhlldqylqecjdaahdpomi
mascotte

Onze mascotte

Cas Kardinaal

Iedere sportieve buitenschoolse opvang spreekt er weleens over: een mascotte die net zo sportief is als de begeleiding en de kinderen. Bij Cool After School is de mascotte Cas Kardinaal.

 

Cas kwam sinds de eerste opvangdag ‘toevallig’ overvliegen en was direct verkocht! Hij besloot sinds die dag met alle kinderen, ouders en verzorgers mee te sporten als onze mascotte.

 

Wij en de kinderen zijn ontzettend blij met een sportieve mascotte als onze eigen Cas Kardinaal!

Mr. Caspeditie Robinson

Kevin Boelsma

Kevin is niet alleen ontzettend sportief, hij heeft eveneens ervaring met survivallen. Zo is hij in staat om zelfs in de guurste omstandigheden vuur te maken, heeft hij veel kennis over de natuur en is hij graag buiten. Wij kunnen wel stellen dat Kevin dé echte Caspeditie Robinson is!

image
removebg preview pbrfvdckhmhwmdglanzrkxalqcxzag
tennisbal pdhkdrqqckijuhlldqylqecjdaahdpomi
Team

Een ervaren coördinator

Sven Boelsma

Sven vindt het erg leuk om evenementen te organiseren. Zo heeft hij diverse kampen, sportieve activiteiten voor goede doelen en sportdagen vlekkeloos gerealiseerd. Verder kan hij gemakkelijk schakelen. Mede dankzij Sven kan Cool After School kinderen fantastische sportieve dagen bezorgen.

Een allemansvriend

Marina Buijsman

Juf Marina beschikt misschien wel over de mooiste kwaliteit van onze begeleiders. Zij is namelijk een echte allemansvriend. Ieder kind is dol op een juf die naast sporten ook nog eens kan zingen en dansen. Onze lieve juf Marina ziet erop toe dat ieder kind zich bij Cool After School thuis voelt.

image
removebg preview pbrfvdckhmhwmdglanzrkxalqcxzag
tennisbal pdhkdrqqckijuhlldqylqecjdaahdpomi
foto mike steen

Een ware creatieveling

Mike van den Steenhoven

Niets is te veel, niets is te moeilijk en voor alles is een oplossing: maak kennis met Mike van den Steenhoven, de man die je in jouw team móet hebben. Mike, beter bekend als meester Steen, is het brein achter vele spellen. Met zijn creativiteit en fantasie verzint en creëert hij in een mum van tijd nieuwe activiteiten. Een kwaliteit waarop velen jaloers zijn!

Een echte sporter

Mike van den Bergen

Mike van den Bergen, door de kinderen ook wel meester Berg genoemd, is een echte sporter. Hij speelt voetbal, padel, tennis en gaat hardlopen. En als meester Berg dat doet, dan doet hij dat goed. Zijn fanatisme en plezier zijn in ieder spel te zien – en hij neemt er de kinderen vaak in mee. Een goed voorbeeld doet volgen. Meester Berg is het uithangbord van Cool After School.

thumbnail EAC F BD BC
removebg preview pbrfvdckhmhwmdglanzrkxalqcxzag
tennisbal pdhkdrqqckijuhlldqylqecjdaahdpomi
IMG

Het gezicht van onze locatie in Saxenburg

Thomas Rasenberg

Meester Thomas is bij onze locatie in Saxenburg niet weg te denken: trainer van de jeugdteams, hockeyspeler in het eerste team van H.M.H.C. Saxenburg en daarbovenop een zeer kwalitatieve pedagogische medewerker bij Cool After School. Niemand kent de locatie beter dan hij. Daarom is Thomas een van de belangrijkste schakels binnen ons team.

removebg preview pbrfvdckhmhwmdglanzrkxalqcxzag

Een brok aan ervaring

Jay Day

De dag waarop Jay ons team kwam versterken, is een dag die ons altijd zal bijblijven. Jay is een van de grootmachten in de pedagogische wereld en zal altijd een van onze sterkhouders zijn. Cool After School is ontzettend blij zich met een ervaren, enthousiaste en sportieve begeleider zoals Jay Day te kunnen verrijken.

Samen met ons volledige team hebben wij een centrale doelstelling opgesteld: uw kinderen van de beste opvang voorzien. Samen beloven wij u dat doel iedere dag weer na te streven.

jay

Meer te weten komen
over Cool After School?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!